Diablo 4 Beta Sürümü, Ön Yüklemeye Açıldı! - GameMega - Güncel Oyun, Sinema ve Teknoloji Haberleri

Popüler Yazılar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

19/03/2023

Diablo 4 Beta Sürümü, Ön Yüklemeye Açıldı!

Geliştirici Blizzard, Diablo hayranları için Diablo IV'ün açık beta sürümünü ön yüklemeye açtı. 17-19 Mart tarihleri arasında toplam üç gün açık olacak oyunun kapasitesi 84 GB. Eğer yüksek çözünürlüklü doku paketini istemezseniz de bu boyut 42 GB'a kadar düşüyor.

Diablo 4 Beta Sürümü, Ön Yüklemeye Açıldı!

Açık beta sürümünü kutlamak için Blizzard, oyunun boss'larını hayranlarıyla paylaştı. Şirket PS Blog'a yaptığı açıklamada, oyuncular hani sınıftan olurlarsa olsunlar, hangi tarzla oynarlarsa oynasınlar her çeşitten yeni, zorlayıcı canavarlar tasarladıklarını açıkladı. Blizzard'ın tanıttığı ilk boss ise Ashava isimli dehşet verici bir canavar. Ön plana çıkan özelliği ise bileklerinden uzanan jilet gibi keskin pençeleri.

Ashava'nın kim olduğunu hatırlamak için 2019 yılındaki BlizzCon'a giderek Diablo IV'ün kıdemli dövüş tasarımcısı Candace Thomas'ın canavar hakkında yaptığı konuşmayı dinleyebiliriz. Geliştiricinin açıklamasına göre Ashava, göz açıp kapayıncaya kadar Sanctuary'nin herhangi bir yerinde ortaya çıkabilecek kadim bir tehlike. Thomas'a göre Ashava, "Lilith'in sizi izlediğinin ve Hell'in kapılarında hiçbir şeyin güvende olmadığını hatırlatan" bir canavar. Thomas'ın açıklamaları şu şekilde devam etmişti:

"Ancak biz geliştiriciler için Ashava, bir oyun olarak Diablo IV'ü tanımlayan boss diyebiliriz. O, sizin tek başınıza yetemeyeceğiniz devasa bir canavar. Bölgenin her yerinden insanlar bir araya gelip onu ancak öldürebiliyor, çünkü Ashava dev bir ölüm makinesi."

Ashava, beta süreci boyunca dört kez ortaya çıkacak. Diablo IV'ün açık beta sürümü 17 Mart Cuma günü saat 19:00'da başlayacak ve 19 Mart Pazar günü saat 22:00'da sonlanacak.

Oyunun tam sürümü ise 6 Haziran 2023 tarihinde yayınlanacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here