Xbox Series S'i Taşınabilir Oyun Konsolu Yapan Aksesuar: XScreen - GameMega - Güncel Oyun, Sinema ve Teknoloji Haberleri

Popüler Yazılar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

19/03/2023

Xbox Series S'i Taşınabilir Oyun Konsolu Yapan Aksesuar: XScreen

 Küçük bir bağımsız teknoloji şirketi, Microsoft 'un yeni nesi oyun konsollarından birisi olan Xbox Series S için 11,6 inç büyüklüğünde harici portatif takılabilen bir ekran tasarladı. xScreen isimli bu ekran, konsolun HDMI girişine bağlanarak doğrudan çalışabiliyor. Xbox Series S'i konsolunu bir taşınabilir oyun konsolu haline getiren ekranın satış ise fiyatı, 195 dolar olarak karşımıza çıkmaktadır.

Xbox Series S'i Taşınabilir Oyun Konsolu Yapan Aksesuar: XScreen

Yeni Zelandalı bir oyun şirketi olarak kurulan ve birbirinden farklı oyuncu aksesuarları tasarlayan "UPspec Gaming" isimli oyun şirketi, dünyanın popüler geliştirilen projelere destek platformu Kickstarter'da ilginç bir proje başlattılar. Bu başlatılan proje şayet gerçek olursa, Xbox Series S yeni nesi oyun konsolu sahiplerinin televizyona ihtiyaçları kalmayacak. UPspec Gaming şirketinin üzerinde çalıştığı yeni projesi, Xbox Series S'i devasa bir dizüstü bilgisayara dönüştürüyor.

UPspec Gaming, isimli oyun şirketi Xbox Series S konsolu için geliştirdiği harici ekrana "xScreen" adını verdi. Birkaç kayış yardımı ile konsolun üzerine takılan harici ekran, sahip olduğu dahili hoparlör ve mikrofon ile ses sorununu da çözüyor. Yeni Zelandalı bu şirket, üzerinde çalıştıkları projeyi Ocak 2022'de hazır hale getirmeyi hedefliyorlar. 

Xbox Series S'i Taşınabilir Oyun Konsolu Yapan Aksesuar

xScreen isimli harici ekran, Xbox Series S'in konsolunun HDMI girişine doğrudan bağlanarak çalışıyor. Açılıp kapanabilir yapıda olan ekran, rahat bir şekilde kullanım imkanı sunuyor. Bu şekilde Xbox Series S konsolu sahibi bir kişi, tıpkı dizüstü bilgisayarını açıyor gibi oyun konsolunu açıp oynamaya başlayabiliyor.


Xbox Series S oyun konsolu için tasarlanan harici ekran, sayesinde kullanıcılara 1080p çözünürlük sağlanabilecek. Henüz bitmedi bu ekran, 11,6 inç büyüklüğünde verebiliyor. Elbette bu ekran sayesinde, Xbox Series S  konsol için küçük ancak sağlayacağı mobilite, sayesinde biz oyuncuları memnun etmeyi hedefliyorlar. Son olarak değinmek isterimki, xScreen'in fiyatının 195 dolar civarında olacağı bekleniyor ama ülkemizde ise henüz ne kadar olacağı yada bu aksesuarın gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here